112/MisdaadHellevoetsluis

Wie weet meer over de identiteit van overleden drenkeling Hellevoetsluis?

Advertentie

Hellevoetsluis – De politie is op zoek naar meer informatie over de identiteit van een overleden slachtoffer. Het gaat om een man die overleden is aangetroffen in het water aan de Oever in Hellevoetsluis.

Hulpdiensten kregen zaterdag 13 augustus omstreeks zes uur in de avond een melding binnen van een persoon te water. Een misdrijf wordt uitgesloten maar we willen uiteraard graag de familie van het slachtoffer op de hoogte brengen van dit verdrietig nieuws. We hopen daarom dat mensen meer informatie hebben over het slachtoffer of het incident zelf.

Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de Politie via telefoonnummer: 0900 – 8844 of de Opsporingstiplijn: 0800 – 6070.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.