EvenementenRockanje

Wereldrecordpoging yoga voor het goede doel op het strand in Rockanje

Advertentie

Rockanje – Gisteren, vrijdag 2 juni 2023, vond op het strand van Rockanje Yoga at the beach plaats. Het doel was om een wereldrecord yoga op het strand neer te zetten. Het huidige record staat op 139 deelnemers. In Rockanje deden 83 mensen mee, waardoor er geen nieuw wereldrecord is gevestigd.

De Ladies Circle 40 Voorne organiseerde de recordpoging voor het goede doel; Stichting Maas. Maas zet zich in tegen de strijd van kinderkanker. De opbrengst van deze recordpoging komt dan ook ten goede aan Stichting Maas.

Ook kon men lootjes kopen waarmee prijzen gewonnen konden worden. De prijzen werden beschikbaar gesteld door diverse sponsoren uit de regio.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.