Gemeente

Veteranendag Westvoorne 2022

Advertentie

Westvoorne – Op 8 juli organiseert de gemeente Westvoorne voor de 11e keer de lokale Veteranendag. Deze Veteranendag is een eerbetoon aan ‘onze’ Westvoornse veteranen om onze blijk van waardering en erkenning te laten zien.

De veteranen in de gemeente Westvoorne ontvingen hiervoor een persoonlijke uitnodiging op basis van gegevens van het Veteraneninstituut. Bent u veteraan en heeft u geen uitnodiging ontvangen? Belt u dan met Marianne de Groot (0181) 40 80 75 of stuur haar een e-mail: ma.degroot@westvoorne.nl. U ontvangt daarna zo snel mogelijk een uitnodiging. Heeft u de uitnodiging wel gehad, maar zich nog niet aangemeld, dan zien wij uw aanmelding graag tegemoet.

Bron: Gemeente Westvoorne

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.