Zakelijk

Taxi Overgaauw stopt met het doelgroepenvervoer

Advertentie

Taxi Overgaauw gaat stoppen met het doelgroepenvervoer; directeur Jan Ollefers gaat tijd maken voor zijn passies

Per 1 februari 2023 stopt Taxi Overgaauw met haar bedrijfsactiviteiten en het doelgroepenvervoer, waaronder het school-, ziekenvervoer/VP Flex Vervoer. Het vervoer dat Taxi Overgaauw nu voor VP Flex verzorgt, wordt overgenomen door Taxi Nijholt uit Oostvoorne en door Niemantsverdriet uit Spijkenisse. Taxi Nijholt verzorgde al leerlingenvervoer en vervoer Jeugdwet voor VP-Flexen en zal dus een uitbreiding krijgen van haar werkzaamheden (met name in de nieuwe gemeente Voorne aan Zee). Voor Niemantsverdriet is het een vervoersopdracht waaraan zij in het verleden al invulling gaven en dat gaan zij nu dus weer doen (met name in de gemeente Nissewaard).

Taxi Nijholt en Niemantsverdriet trekken gezamenlijk op bij de overgang van het doelgroepenvervoer. Alle medewerkers van Taxi Overgaauw krijgen bij Taxi Nijholt en Niemantsverdriet een baan aangeboden. Hierin zal ook nauw worden samengewerkt met Taxi Overgaauw. Er wordt door alle partijen gewerkt aan een geruisloze overgang van het vervoer en allen hebben het volst vertrouwen in een succesvolle doorstart. De aanpassing is afgestemd met de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis, Nissewaard en Westvoorne. Alle ouders/verzorgenden van het leerlingenvervoer en vervoer Jeugdwet krijgen half januari nader bericht over onder andere de nieuwe contactgegevens en eventuele kleine aanpassingen in de routes. Alle overige klanten en partijen worden deze week nader geïnformeerd.

Huidig directeur Jan Ollefers gaat tijd vrijmaken voor zijn passies. Enerzijds gaat hij zelf weer af en toe achter het stuur van zijn eigen taxi en (rolstoel)bus en anderzijds gaat hij tijd vrijmaken voor zijn gezin en voor zijn andere hobby: het verzamelen en opknappen van oude taxi’s en oldtimers. Na zijn 25-jarig jubileum en het 60-jarig bestaan van Taxi Overgaauw in 2019 draagt hij met een tevreden gevoel het stokje over aan de nieuwe partijen en laat zich graag verrassen door wat de toekomst hem brengt.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.