Oostvoorne

Schoorsteenbrand in Kruiningergors

Advertentie

Kruiningergors – De Brandweer van Oostvoorne werd samen met de hoogwerker uit Hellevoetsluis opgeroepen vanwege een schoorsteenbrand aan de Bakenweg in Kruiningergors.

Bij aankomst van de Brandweer leek het allemaal mee te vallen, aldus één van de aanwezige bewoners. “Liever te vroeg bellen, dan te laat” concludeerde de bewoner dan ook.

Wel zette de Brandweer een warmtebeeldcamera in om het een en ander uit te sluiten. Ook was de woning voor de brandweer een uitdaging om te bereiken, omdat het een doorlopende straat betreft. De woning bevond zich aan het einde van de doodlopende straat, die de hoogwerker dan ook geheel in zijn “achteruit” aflegde.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.