RockanjeZakelijk

RockanjEscape stopt er na zeven jaar mee

Advertentie

RockanjEscape geeft op Facebook aan er na zeven fantastische jaren mee te gaan stoppen en dat men nog tot 16 april aanstaande gebruik kan maken van Escaperoom The Butcher. Ook cadeaubonnen zijn tot en met deze datum geldig. Het inwisselen van dergelijke bonnen tegen contanten is niet mogelijk.

In Rockanje staat een oude vervallen slagerij. Hier verdwijnen regelmatig mensen. Durf jij op onderzoek uit te gaan? Maar zorg dat je binnen het uur ontsnapt, want dan is de slager terug!

RockanjEscape.nl

De reden van sluiting is het teruglopende animo en daardoor niet haalbaar om de Escaperoom verder voort te zetten, aldus de uitbater.

Wilt u de Escaperoom toch nog eens meemaken? Reserveer dan via RockanjEscape.nl.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.