AlgemeenBrielleEvenementenHellevoetsluisOmliggende gemeentenOmliggende plaatsenOostvoorneOudenhoornRockanjeTinteUit de regioVierpoldersZwartewaal

Molens in de regio open voor bezoek

Advertentie

Zaterdag 15 juli organiseert VPR een open molendag en kunnen bezoekers de bijzondere molens in de regio bezoeken. Wist u dat Molens het recht op wind hebben?

Er staan in de regio historische korenmolens met elk een eigen geschiedenis. De molenaars vertellen graag het verhaal en geven bezoekers een rondleiding. Bij voldoende wind draaien de wieken. Langs alle molens zijn fiets- en wandelroutes beschikbaar. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid de molens met de auto te bezoeken.

Bezoekers kunnen de molens van binnen bekijken op zaterdag 15 juli tussen 10.00 en 16.00 . De molens in Zuidland, Abbenbroek, Spijkenisse, Geervliet, Rozenburg, Brielle, Hellevoetsluis, Nieuwenhoorn en Oostvoorne openen hun deuren. De molen van Rockanje doet niet mee.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.