112/MisdaadOmliggende plaatsen

Man overleden na dodelijk steekincident in Rozenburg

Rozenburg – Aan het Raadhuisplein in Rozenburg is donderdagavond 27 april een man overleden na een steekincident. Agenten hebben direct daarna een mannelijke verdachte aangehouden.

Om iets voor 22.00 uur heeft er een ruzie plaatsgevonden tussen twee mannen, deze ruzie mondde uit in een steekincident waarbij helaas een man overleden is. Agenten die ter plaatse kwamen verleenden direct hulp en startten de reanimatie. Ook het traumateam heeft de man nog gereanimeerd, maar helaas mocht de hulp niet baten en overleed de man ter plaatse. Tijdens de reanimatie waren veel omstanders aanwezig. Dit incident kan impact hebben, aarzel niet om contact op te nemen met slachtofferhulp: 0900-0101

Agenten hebben direct een mannelijke verdachte aangehouden. Alsnog doet de politie onderzoek. Momenteel kijken ze camerabeelden uit en spreken getuigen. Heeft u beelden? Of mogelijk iets meer informatie over deze dodelijke steekpartij. Neemt u dan contact op met de politie; 0900-8844.

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken?