Omliggende gemeenten

Inloopavond 16 juni 2022: Vestiging coffeeshop Oostdijk 4 Hellevoetsluis

Advertentie

Hellevoetsluis – Onlangs zijn direct omwonenden van de Oostdijk 4 via een brief van het bedrijf John & Co geïnformeerd over de opening van een afhaallocatie voor cannabis. Dit bericht heeft geleid tot onrust in de omgeving. Als gemeente betreuren wij de manier waarop dit is gelopen.

Wij hadden omwonenden en andere inwoners namelijk zelf willen informeren; over wat er speelt en waarom we dit hier toestaan. Dit is niet de manier waarop wij normaal gesproken met inwoners omgaan als er een ingrijpende verandering aankomt. Daar bieden wij onze oprechte excuses voor aan.

Opening nieuwe coffeeshop wordt opgeschort 

Gezien de onrust die is ontstaan, hebben wij met de ondernemer afgesproken dat hij de start van zijn bedrijf opschort. In de komende weken nemen wij de tijd om met omwonenden, maar ook met de gemeenteraad in gesprek te gaan over mogelijke oplossingen.

Inloopavond 16 juni 2022

We organiseren op 16 juni 2022 een inloopavond over de coffeeshop aan de Oostdijk 4. Hier gaan we graag in gesprek over de coffeeshop en alle vragen die hierover leven. De inloop is tussen 19:00 – 21:00 uur in ons gemeentehuis. U bent van harte welkom op een moment dat het u het beste uitkomt.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Team Veiligheid van de gemeente Hellevoetsluis via tel. 14 0181 of oov@hellevoetsluis.nl. Wilt u meer weten over dit onderwerp? Dan vindt u hier op onze website meer informatie over: www.hellevoetsluis.nl/inwoners/wietexperiment.

Bron: Gemeente Hellevoetsluis

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.