Algemeen

Helpt u ons met het kiezen van een nieuw logo voor RegioVoorneaanZee.nl?

Advertentie

RegioVoorneaanZee.nl is uw hulp nodig! Namelijk met een keuze maken voor het nieuwe logo. Wij als redactie hebben de designer uitgelegd welke elementen voor een nieuw logo belangrijk zijn.

Hieruit zijn een aantal ontwerpen gekomen. Wat voor RegioVoorneaanZee.nl belangrijk is; Eenvoud, toegankelijk- maar wél herkenbaar. Helpt u ons kiezen?

Helpt u ons in de keuze? Laat uw stem horen via onderstaande stelling. (Let op, ieder ontwerp heeft rechts bovenin een nummering) In onderstaande stelling ziet u de logo’s niet zoals ze horen te zijn vanwege beperkte ruimte in de poll. Let dan ook op de nummering rechtsboven ieder logo in de bovenstaande afbeeldingen.

Lettertypen, kleurstellingen- en het slogan zijn ter illustratie en kunnen wijzigen.

[TS_Poll id=”7″]
Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.