EvenementenHellevoetsluis

Gezelligheid tijdens Pubquiz bij Friends in Hellevoetsluis

Advertentie

Iedere woensdagavond aan de Kerkstraat 4 in Hellevoetsluis wordt er een Pubquiz georganiseerd in samenwerking met IQuizzen. Onder leiding van presentatrice Loes spelen binnen de vestingmuren van Hellevoetsluis verschillende teams mee om zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden.

Een variëteit aan vragen zorgt iedere keer weer voor leuke feitjes en weetjes. Hoewel de teams natuurlijk strijden voor de overwinning is het vooral een gezellige uitje met vrienden, collega’s of familie. Afgelopen editie won het team “Leffe Blond nr 9”. Nieuwe teams zijn van harte welkom om deel te nemen.

Naast de wekelijkse quiz op woensdagavond 20:00 uur wordt ook iedereen laatste zondag van de maand een Pubquiz georganiseerd om 15:00 uur.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via: info@friends-hellevoetsluis.nl. 

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.