Rockanje

Dorpsraad Rockanje pleit voor de beschikbaarheid van AED’s op strand Rockanje

Advertentie

Kortgeleden is een persoon onwel geworden op het strand van Rockanje ter hoogte van de 1e slag. Daarbij bleek dat er weliswaar een AED aanwezig is bij de reddingsbrigade, maar dat deze binnen hangt en dus niet bereikbaar is als de post van de reddingsbrigade gesloten is.

In genoemde situatie kon dus helaas geen gebruik worden gemaakt van een AED.

Dorpsraad Rockanje heeft dit voorval daarom door middel van een brief onder de aandacht gebracht bij de Gemeenteraad en pleit hierin voor de beschikbaarheid van AED’s op ieder moment. 

Aangezien een ambulance, zeker op het strand, vaak pas na 15 minuten of meer ter plaatse is, is het belangrijk dat AED’s permanent beschikbaar zijn voor gebruik.

Klik hier om de brief van de Dorpsraad Rockanje aan college van B&W Voorne aan Zee te lezen

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.