Foto van de week

Dit is de foto van week 3/2023

Advertentie

Met 48% van de stemmen is de foto van Arjan Kievits uit Hellevoetsluis “Foto van week 3/2023”. Deze foto is t/m aanstaande zondag 22 januari 2023 onze omslagfoto op Facebook, Twitteren krijgt een plaats in onze dagelijkse nieuwsbrief.

Messier 45, ook wel de Pleiaden, gemaakt vanuit mijn achtertuin in Hellevoetsluis. Deze foto bestaat uit 182 opnames van elk 180 seconden, opgenomen met een gekoelde astronomie-camera. Na het samenvoegen van de foto’s komen de gas- en stofwolken mooi in beeld door het sterlicht van de jonge achterliggende sterren. De sterren staan op een afstand van gemiddeld 444 lichtjaar.

Om 16:00 uur vanmiddag komt de nieuwe stemronde online voor “Foto van week 4/2023”! Zelf ook meedoen aan “Foto van de week”? Klik op de onderstaande knop om naar het deelnameformulier te gaan.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.