Algemeen

De Week van de AfvalHelden

Advertentie

Van 6 tot en 12 maart is het de Week van de AfvalHelden. Gemeente Voorne aan Zee doet mee aan de week en roept haar inwoners en klanten op alle mannen en vrouwen die zorgen dat onze straten netjes blijven, het afval wordt opgehaald en omgezet in nieuwe grondstoffen, in het zonnetje te zetten. Geef ze een duim, hang een kleurplaat of poster achter het raam, of beloon ze met een dikke glimlach.

Bijna 30.000 professionals houden de straten schoon, halen dagelijks het afval op en zorgen ervoor dat het daarna grotendeels een nieuwe toepassing krijgt. Op die manier dragen ze allemaal bij aan een betere en schonere wereld. En dat doen ze met de nodige kennis en professionaliteit. Medewerkers in de branche zijn van cruciaal belang voor de volksgezondheid en het draaiend houden van Nederland. Daar mogen we met z’n allen trots op zijn. Zij verdienen onze waardering, iedere dag, en speciaal tijdens de Week van de AfvalHelden.

Digitaal kleurboek

Wilt u een digitaal kleurboek ontvangen zodat de AfvalHelden een mooie kleurplaat kunnen krijgen van u of uw kinderen? Dan kunt u een mail sturen naar: afval@voorneaanzee.nl

De kleurplaat kunt u op de volgende manieren aan uw AfvalHelden geven/laten zien:

  • Hang de kleurplaat voor uw raam
  • Af geven op de milieustraat
  • Af geven bij het gemeentehuis, dan zorgen wij dat de AfvaHelden hem ontvangen. 

Foto: AfvalHelden.nl

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.