Gemeente

Wethouders Voorne aan Zee op bedrijfsbezoek

Advertentie

Het college van burgemeester en wethouders van Voorne aan Zee is in januari van start gegaan. De collegeleden vinden het belangrijk om kennis te maken maken met de mensen in de nieuwe gemeente en doen dit op verschillende manieren. 

Wethouders Tatjana Sormaz (onderwijs, werk, inkomen en externe dienstverlening) en Aart Jan Spoon (economie) willen graag kennismaken met ondernemers van Voorne aan Zee, door bedrijfsbezoeken af te leggen. De wethouders willen met ondernemers uit verschillende bedrijfstakken in gesprek. Zij horen graag over uw bedrijf en over wat u bezighoudt.

De wethouders uitnodigen?

Bent u ondernemer en wilt u kennismaken met de wethouders en hen uw bedrijf laten zien? Dan kunt u een e-mail sturen naar de bedrijfscontactfunctionaris Marcel Roelfzema: p.roelfzema@voorneaanzee.nl. Hij neemt dan contact met u op voor meer informatie en om af te stemmen. Een bedrijfsbezoek duurt ongeveer een uur.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.