Algemeen

Waarschuwing; stokken zijn geen geschikt speelgoed voor honden.

Advertentie

Dit hondje werd met spoed bij de dierenarts aangeboden, tijdens de wandeling was er een tak klem komen te zitten in de bek van de hond.

Omdat het hondje zich er geen raad mee wist liet ze zich moeilijk bekijken. Met een roesje werd het probleem al snel duidelijk. De tak zat overdwars klem tussen de kiezen en kon geen kant meer op!

De dierenarts heeft het takje goed kunnen verwijderen en zonder al te veel schade in de bek kon ze gelukkig snel weer naar huis.

In deze situatie is het gelukkig met relatief weinig schade afgelopen, maar takken schieten met regelmaat diep de keel in, doorboren het gehemelte of brengen op een andere manier schade aan.

Er zijn genoeg veilige alternatieven om mee te spelen.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.