Algemeen

Vanaf vandaag maximum snelheid op de N57 bij Haringvlietdam weer 100 km/h

Advertentie

N.a.v de vele klachten is er overleg geweest over de situatie op de N57 Haringvlietdam. Vanaf woensdag 1 maart is de maximum snelheid op de N57 weer 100 km/h.

Langzaam verkeer krijgt nog wel de mogelijkheid om de dam over te gaan. Echter is dit op gereguleerde tijden. De tijden zijn 06:30 uur, 9:00 uur, 15:00 uur en 19:00 uur. Op deze momenten wordt de maximum snelheid verlaagt tot 70 km/h. Dit wordt aangegeven middels “klapborden”.

Buiten deze tijden is er dan ook geen langzaam verkeer op de Haringvlietdam toegestaan. Het langzame verkeer zal onder begeleiding van een weginspecteur de Haringvlietdam oversteken. Langzaam verkeer kan op de aangegeven tijden verzamelen voor de oversteek op de Carpoolplaats aan de Korteweg/ nabij de N57.

In Hellevoetsluis is de verzamelplaats op de Haringvlietweg, ter hoogte van de Voorweg. De vertrektijden zijn hier 06:00 uur, 09:00 uur, 15:00 uur en 19:00 uur.

Het langzame verkeer moet over de Haringvlietdam omdat de brug aan de binnenzijde gerepareerd moet worden.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.