112/MisdaadHellevoetsluis

Twee aanhoudingen voor explosie bij bestelbus Hellevoetsluis

Advertentie

Hellevoetsluis – In het onderzoek naar een door zwaar vuurwerk beschadigde bestelbus op de Rondostaat op 5 juli dit jaar, zijn deze week twee verdachten aangehouden. De mannen van 32 en 34 jaar uit Hellevoetsluis worden verdacht van betrokkenheid en zitten vast.

De bus raakte die avond tussen 23:30 uur en middernacht flink beschadigd door de klap van het zware vuurwerk. Onderzoek leidde naar het tweetal dat op maandag 11 en woensdag 13 september werd aangehouden. Beide verdachten zijn inmiddels voorgeleid bij de rechter-commissaris die heeft bepaald dat ze in ieder geval twee weken langer vast blijven zitten.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.