Uit de regio

Stichting Dierenambulance Zwanengroep Zuid-Holland is een feit

Advertentie

Regio – Op 9 mei 2022 hebben Catja en Edwin getekend bij de notaris. We zijn beide ontzettend trots dat we dit nieuws nu eindelijk met jullie kunnen gaan delen. Stichting Dierenambulance Zwanengroep Zuid-Holland is een feit! Terwijl Edwin regelmatig onderweg was voor zwanen in nood, was Catja heel druk aan het werk met de voorbereidingen voor de stichting. We vormen te samen met onze vrijwilligers een hecht team en gaan als stichting de hulpvragen voor zwanen in nood voortzetten.

Graag willen we ook onze enthousiaste vrijwilligers benoemen. Ze dragen onze stichting een warm hart toe en gaan regelmatig mee op pad voor hulp en ondersteuning. Dank je wel, Irfaan, Tamara, Sylvana en Pascal!

Zwaan in nood? Bel dan met Stichting Dierenambulanze Zwanengroep Zuid-Holland op telefoonnummer: 06-83797378.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de stichting: https://www.zwanengroep-zuidholland.nl/

Foto: © Wil van Balen / Facebook

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.