Oostvoorne

Start werkzaamheden jeu de boules banen Dorpsplein Oostvoorne

Advertentie

Oostvoorne – Op 11 juli beginnen de werkzaamheden voor de aanleg van twee jeu de boules banen op het Dorpsplein in Oostvoorne. Als het weer meezit, zijn de banen aan het einde van die week al klaar en kan er volop gebruik van worden gemaakt. Alleen tijdens de weekmarkt op woensdag en evenementen kan er geen jeu de boules worden gespeeld. 

Het kan zijn dat het door de werkzaamheden wat lastiger is om te parkeren bij het Dorpsplein, maar we proberen dit natuurlijk tot een minimum te beperken.

De banen worden op 8 augustus officieel geopend door wethouder voor sport, Jorriena de Jongh. Meer informatie hierover volgt later. 

Bron: Gemeente Westvoorne

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.