AlgemeenOmliggende gemeentenUit de regio

RegioRockanje.nl gaat met een aantal websites uitbreiden

Advertentie

Rockanje – U heeft het vast wel eens voorbij zien komen op RegioRockanje.nl, nieuws uit o.a. Brielle, Hellevoetsluis- en Spijkenisse. Vanaf volgende week zal er voor Hellevoetsluis, Brielle en Spijkenisse een eigen website gelanceerd worden. RegioHellevoetsluis.nl, RegioBrielle.nl- en RegioSpijkenisse.nl. Zo houden wij u als inwoner over een specifiek dorp/plaats op de hoogte van het laatste nieuws, en niet allerlei door elkaar.

Wel zal het op alle websites mogelijk worden om “door te klikken” naar nieuws uit o.a. Hellevoetsluis- en Brielle.

Wij zijn voor onze te lanceren websites op zoek naar enthousiaste en serieuze (112)fotografen- en redactieleden. Lijkt jou dit leuk? En is fotografie (in het bijzonder 112/evenementen) en het schrijven van redactionele stukken jouw hobby? Meld je dan aan als vrijwilliger: info@regiorockanje.nl

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.