Gemeente

OZB voor iedereen in Voorne aan Zee gelijk 

Advertentie

Tijdens de raadsvergadering van 23 februari is besloten om voor de onroerende zaakbelasting (OZB) 2023 een inflatiepercentage van 4,9% te gebruiken.

Dat is lager dan de huidige inflatie. Daarnaast wordt het OZB-percentage voor alle inwoners van de gemeente Voorne aan Zee gelijkgetrokken. Hierdoor is er ten opzichte van 2022 geen verschil meer in het OZB-percentage voor inwoners van de drie voormalige gemeenten. De oppositie partijen dienden twee amendementen in om het besluit te wijzigen. Ze wilden een uitzondering maken voor gemeentelijke gebouwen en ze wilden andere tarieven. Beide amendementen zijn afgewezen.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.