112/MisdaadHellevoetsluis

Overvaller Jumbo Struytse Hoeck gaat de cel in

Advertentie

Hellevoetsluis – De man die op 22 augustus 2022 de Jumbo in winkelcentrum de Struytse Hoeck probeerde te overvallen gaat de cel in. De man is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 14 maanden. Van deze 14 maanden zijn 6 maanden voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar.

De man liep op de bewuste dag in augustus met een mes in zijn hand de Jumbo binnen. Hij liep op een medewerker af en eiste geld uit de kassalade. Hij probeerde over de servicebalie te klimmen, maar werd door een beveiliger van de supermarkt aan zijn been getrokken, waarna hij wederom met het mes begon te zwaaien tegenover de beveiliger. Hierna vluchtte de man. Er werd niets buitgemaakt.

De Politie kon de man al snel oppakken vanwege het duidelijke signalement.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.