EvenementenSport

Open dag bij Jeugd Duikvereniging La Rana

Advertentie

Ben je altijd al benieuwd hoe het is om te kunnen snorkelen of om te kunnen duiken?

Zaterdag 20 augustus kun je een korte impressie krijgen van een snorkelles en is er de mogelijkheid om een korte duik te maken in het zwembad van Hellevoetsluis. 

Vergeet vooral je zwemkleding en handdoek niet!

Over Jeugd Duikvereniging La Rana:

We zijn vooral bedoeld voor de jeugd. Je kunt bij ons al vanaf je 7de jaar komen snorkelen en vanaf je 10e jaar komen duiken. Maar ook volwassenen zijn bij ons uiteraard van harte welkom.

Voor groepen (personeelsverenigingen, scholen etc.) kunnen wij introductieduiken organiseren, informeer hiervoor bij het secretariaat. Heeft u een tijd niet gedoken, en wilt u het duiken weer oppakken, maar met wat ondersteuning ook dat kan! Wij kunnen u dan PADI reactivate bieden.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.