Gemeente

Op naar een Cyberveilige zomer met de zomercampagne van Hackshield

Advertentie

Rockanje – Nog even en dan is het zover: vakantie! Zes weken niets doen, luieren, en natuurlijk heel veel HackShield spelen! Want ook dit jaar zorgen we ervoor dat de Cyber Agents zich niet hoeven te vervelen in de zomervakantie. Wat we gaan doen? Dat is nog even een verrassing. Maar we willen al wel vast in de vakantiestemming komen!

Zo kunnen we alvast verklappen dat de Cyber Agents verschillende zomerse challenges kunnen verwachten de komende weken. Wat dacht je bijvoorbeeld van zomerpuzzels waarmee een extra Shield is te scoren? En een zomers thema in de Level Maker? En alsof dat nog niet genoeg is kunnen de Cyber Agents hun eigen… Nee, dat verklappen we nog niet.

Vanaf maandag 11 juli is alle informatie over de zomerchallenges beschikbaar.

Op naar een cyberveilige zomer!

Bron: Gemeente Westvoorne

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.