112/MisdaadHellevoetsluis

Onderzoek in woning Hellevoetsluis na aantreffen gewonde man

Advertentie

In een woning aan de Roterij is de nacht van zaterdag op zondag een 35-jarige bewoner gewond geraakt. Een 44-jarige medebewoner is aangehouden. Rechercheurs doen in de woning sporenonderzoek en spreken met getuigen om te achterhalen wat er precies gebeurd is.

Vlak voor 01.00 uur werden de hulpdiensten gewaarschuwd. Zij troffen een gewonde man aan onder aan de trap. Hij werd na een eerste controle naar het ziekenhuis gebracht. Daar verslechterde zijn toestand naar zorgelijk.

Uit verklaringen van getuigen bleek dat er die nacht een conflict had plaatsgevonden. Een 44-jarige bewoner is aangehouden op verdenking van betrokkenheid daarbij.

Rechercheurs zijn een onderzoek gestart naar wat zich precies heeft afgespeeld in de woning. Omdat een misdrijf niet kan worden uitgesloten stellen forensisch specialisten sporen veilig.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.