Rockanje

Nieuws van Dorpsraad Rockanje; overleg met de wethouder van Voorne aan Zee

Nieuws van de Dorpsraad uit Rockanje

Rockanje – Als dorpsraad hebben we woensdagavond een overleg gehad met de wethouder die o.a. verantwoordelijk is voor de contacten met dorpen en wijken, de heer Peter Schop.

Het was een zeer positief overleg waarin de wethouder het belang van goed functionerende dorps- en wijkraden onderschreef. Hij is met zijn team bezig om, samen met de wijk- en dorpsraden, beleid te maken hoe de wisselwerking tussen gemeente en dorps- en wijkraden optimaal kan werken .

Er is gesproken over de grootste zorgen van Rockanje zijnde de verzanding, woningbouw en de uitwerking van de dorpsvisie en centrum ontwikkeling.

Voor volgend jaar zal er een budget voor onze dorpsraad aangevraagd moeten worden maar de wethouder heeft toegezegd dat lopende kosten voor dit jaar, zoals voor de website en een nog in te plannen bewoners bijeenkomst, gedekt worden uit het leefbaarheidsbudget .

Peter Schop gaf aan dat de Raad ons ook binnenkort zal bezoeken. Met de input die wij als dorpsraad hebben gegeven gaat de wethouder het beleid rond wijk- en dorpsraden in Voorne aan Zee verder uitwerken.

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken?