112/MisdaadRockanje

Metershoge vlammen en zwarte rook aan de Kastanjestraat in Rockanje

Advertentie

Rockanje – De Brandweer van Rockanje kreeg vanavond om 21:33 uur een melding van een buitenrand aan de Kastanjestraat. Bij aankomst bleken er, op de bouwplaats aan de Kastanjestraat, rioleringsbuizen in brand te staan.

De vuurzee was enorm en ging gepaard met zwarte rook. Volgens een omwonende hangt er bijna iedere avond jeugd op de bouwplaats die omheind is met een hekwerk.

De Brandweer kon de brand snel blussen om erger te voorkomen.

De Politie gaat dan ook uit van brandstichting.

Onderste foto: Dennis Bruijn

Foto’s- en Video: RegioRockanje.nl – Tekst, foto’s- en video’s mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gebruikt. Het delen van foto’s in de privé-sfeer is toegestaan. Foto’s gebruiken voor uw nieuwsmedium? Mail naar info@regiorockanje.nl

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.