112/MisdaadOmliggende plaatsen

Meerdere personen te water nadat pont omslaat in Zuidland

Advertentie

Zuidland – Zaterdagmorgen 25 februari tegen 09.30 uur zijn meerdere personen te water geraakt bij een natuurgebied aan de Zeedijk in Zuidland.

Volgens de brandweer is een wandelaarspont omgeslagen bij natuurgebied de Beningerslikken. De hulpdiensten zijn massaal ingezet waaronder meerdere duikteams, zeker 9 ambulances en een traumahelikopter. Vanuit de lucht wordt gezocht met een politie en kustwachthelikopter. Het is nog niet duidelijk hoeveel personen op de pont aanwezig waren en of er mensen vermist zijn. Duikers zijn in het water aan het zoeken naar eventuele vermiste personen.

Vanwege de grote inzet van de hulpdiensten is opgeschaald naar GRIP1. Het gebied is lastig te bereiken voor de hulpdiensten.

Foto: Kevin
Foto: Kevin
Foto: Kevin
Foto: Kevin
Foto: Kevin
Foto: Kevin
Foto: Kevin
Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.