SportZwartewaal

Let’s get ready to rumble! Boxing Godschalk presenteert op 7 oktober imponent boksgala

Advertentie

Het boksgala brengt grote namen naar de sporthal in Zwartewaal. Nederlands kampioen Isjandro de los Santos, Serge van der Pluijm, Ricardo Vermeer, Max Kooper, Tisjo de los Santos, Nick van de Klooster en Marijn Kuikstra! Zij zijn al maanden in training en zullen zeker in actie komen. 

Het Boksgala haalt de beste boksers naar de ring, van beginners tot doorgewinterde kampioenen. Laat je meevoeren door de adrenaline, conditie, het doorzettingsvermogen, de kracht en de vastberadenheid van deze boksers.

Het boksgala belooft zowel voor liefhebbers van de sport als voor belangstellenden een geweldige avond te worden met spanning, sportiviteit en muziek. Ray Martin zal de avond aan elkaar praten en tijdens de pauze zal hij nummers zingen uit zijn ‘crooners repertoire’. 

Een toegangskaart, in de voorverkoop, kost slechts €15,- en dat verzekert van een plek om dit avondvullende spektakel mee te maken dat op 7 oktober om 19.00 begint in sporthal ‘De Gaffelaar’.

De voorverkoop is gestart via Whatsapp bij Marvin Godschalk via 06-45780348.

Foto: Shutterstock

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.