GemeenteOmliggende gemeenten

Kwartier griffie/beoogd griffier benoemd voor nieuwe gemeente Voorne aan Zee

Advertentie

Ariëtte Goslings is vanaf 29 augustus 2022 kwartiermaker griffie / beoogd griffier voor de nieuwe gemeente Voorne aan Zee. Deze gemeente ontstaat per 1 januari 2023 door de fusie van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne. 

De raden van de huidige gemeenten hebben op 22 juni ingestemd met de benoeming van mevrouw Goslings tot kwartiermaker griffie/beoogd griffier. 

De periode van 29 augustus tot 1 januari fungeert Goslings als kwartiermaker griffie. Dat betekent dat zij meedenkt over de verdere opbouw van de griffie en de voorbereiding van de raad in de nieuwe gemeente. 

De gemeenteraden verzoeken Gedeputeerde Staten om haar  per 1 januari 2023 tot tijdelijke griffier te benoemen. In de eerste raadsvergadering van de nieuwe gemeente Voorne aan Zee vindt de besluitvorming plaats over de benoeming van Ariëtte Goslings tot griffier. 

Ervaring

Goslings is nu griffier in de gemeente Moerdijk, daarvoor plv. griffier in Capelle aan den IJssel en daarvoor griffier in Korendijk. Zij woont in het gebied van de gemeente Voorne aan Zee i.o.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.