Algemeen

KNMI; code geel vanwege sneeuw en gladheid

Advertentie

Het KNMI waarschuwt onze provincie met code geel vanwege mogelijke gladheid. Omdat de temperatuur rond het vriespunt ligt, kan het verraderlijk glad zijn. In vrijwel het gehele land komen buien voor, mogelijk met een winters karakter.

5 centimeter sneeuw per uur
In de provincies Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant en vanaf 10:00 uur het oosten van Gelderland en Limburg verwacht het KNMI rond de 5 centimeter sneeuw per uur. In deze provincies is dan ook code oranje van kracht.

Hierdoor kunnen aanzienlijke schade en zeer gevaarlijke situaties ontstaan als gevolg van gladde wegen en grote hoeveelheden sneeuw. Wegen kunnen onbegaanbaar worden.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.