Oproepen

Huisdier vermist? Wij geven een aantal tips

Advertentie

Is uw huisdier vermist? De volgende dingen kunt u doen.

  • Plaats een oproep in de hiervoor opgerichte Facebook-groep met een foto, het signalement, eventueel chipnummer, vanaf welk adres het huisdier wordt vermist- en andere belangrijke kenmerken.
  • Laat uw dierenarts- en de dierenambulance (0900-1120000) weten dat uw huisdier wordt vermist.
  • Op www.chipnummer.nl kunt u nakijken bij welke databank uw huisdier staat geregistreerd (indien gechipt) en ook daar de vermissing melden- en controleren of uw gegevens nog kloppen. Kloppen uw gegevens niet? Pas deze dan zo snel mogelijk aan.
  • Ga regelmatig kijken in de asiels in uw buurt en kijk regelmatig op www.mijndieriszoek.nl (Ook kunt u hier de vermissing melden)
  • Hang flyers op bij o.a. supermarkten, bibliotheek- en bushaltes. Voorzie de flyer van een duidelijke foto en uw telefoonnummer.
  • Is het rustig buiten? Rammel dan met iets lekkers, wellicht zit uw huisdier vlakbij en komt het hierop af.
  • Laat ook uw buren weten dat uw huisdier wordt vermist. Vraag hen of ze de schuur- en garage regelmatig willen controleren. Vooral katten willen zich daar nog wel eens verschuilen/verstoppen.

Ook is het mogelijk om uw vermiste huisdier op RegioRockanje.nl te laten plaatsen. Stuur in dat geval een e-mail naar info@regiorockanje.nl met een duidelijke foto- en kenmerken.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.