AlgemeenEvenementenUit de regioZwartewaal

Halloween in Zwartewaal

Advertentie

Zwartewaal – Afgelopen zaterdag, 28 oktober was het weer griezelig gezellig in Zwartewaal vanwege trick-or-treat voor Halloween.

‘Vroeger gingen we samen met de kinderen van de knutselclub in het dorp rond om snoepjes te verzamelen maar tegenwoordig vinden de ouders het ook superleuk om met hun kinderen mee te lopen.’ Vertelt Melanie, vrijwilliger van het Halloween team. ‘Wij verzamelen tegenwoordig de adressen waar snoepjes te halen zijn. Die delen we uit aan de deelnemers als de avond begint, verdeeld over twee of drie routes. Zo staan we niet met z’n allen bij één adres.’

Patricia vult aan; ‘Dit jaar hadden we wat minder adressen, maar aan de lachende gezichten van de kinderen te zien is dat helemaal niet erg. En daar doe je het voor. Het is zo leuk om iedereen zo door het dorp te zien lopen. Bijna alle kinderen zijn nog leuk verkleed ook.’

Het was gezellig druk op de routes, ouders en kinderen wandelden samen verkleed en de Halloween avond verliep gemoedelijk. Bij een aantal huizen die zich hadden aangemeld als ‘snoepadres’ waren ook versieringen aangebracht voor de beleving voor de kinderen.

Volgend jaar wil de knutselclub opnieuw aandacht besteden aan Halloween met een griezeltocht.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.