Hellevoetsluis

Gratis emmertje strooizout voor inwoners van de gemeente Hellevoetsluis

Advertentie

De gemeente bestrijdt gladheid op de doorgaande wegen en fietspaden. U kunt de stoep voor uw huis zelf begaanbaar houden door sneeuw te schuiven of zout te strooien. Daarmee bewijst u ook voorbijgangers en post- en folderbezorgers een uitstekende dienst.

Om u hierbij te helpen, krijgt u van de gemeente Hellevoetsluis hiervoor twee keer een gratis emmertje strooizout. Op vertoon van uw milieupas kunt u in de periode van 11 november tot en met 23 december één emmertje strooizout afhalen. Na de feestdagen kunt u van 2 januari tot en met 24 februari een tweede emmertje ophalen.  U kunt hiervoor terecht op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur terecht bij aannemingsbedrijf Vibor aan de Einsteinweg 5.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.