Rockanje

Gezellige drukte bij de Snuffelloods in Rockanje

Advertentie

Zaterdag was het weer zover, men kon weer struinen door de Snuffelloods in Rockanje. Zowel binnen als buiten was er genoeg aanbod. Vele mensen wisten dan ook de weg naar de loods te vinden en was er sprake van een gezellige drukte.

De Snuffelloods is elke derde zaterdag van de maand geopend. Zaterdag 18 maart 2023 bent u wederom van 08:30 uur tot 13:00 uur van harte welkom aan de Kerkweg 16 in Rockanje.

Het is ook mogelijk om goederen in te brengen. Dit kan iedere woensdag van 08:30 uur tot 11:00 uur. Na aanmelding is het ook mogelijk om goederen bij u thuis te laten ophalen (Iedere tweede zaterdag van de maand)

Foto: Elise | RegioVoorneaanZee.nl
Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.