HellevoetsluisOproepen

Gevonden; Overleden kater in Hellevoetsluis

Advertentie

Gisteren 05-07-2023 is er aan de Vloedlijn ter hoogte van de MCD in Hellevoetsluis een intacte kater gevonden. Deze is aangereden en helaas overleden.

Gevonden op4 juli 2023
RasEuropese korthaar of huiskat
KleurCypers bruin-zwart (gestreept) met wit
Geslachtkater
Gecastreerd/gesteriliseerdongecastreerd
Chip/tatoeage/ringGeen
StraatVloedlijn
Postcode3225 BV
PlaatsHellevoetsluis
SignalementCypers bruin/zwart gestreept met wit. Linker voorpoot witte kous met aan de achterzijde van de poot het wit doorlopend tot de witte buik. Andere 3 pootjes witte kniekousen. Witte kin en borst. Cypers geringde staart. Uiteinde staart is zwart.

Bent of kent u de eigenaar? Neem dan contact op met onze redactie via 0181-783112, ook kunt u de live-chat functie gebruiken. Of neem contact op via de groep Vermiste en gevonden dieren Voorne aan Zee Of bel met de dierenarts AniCura Hellevoetsluis Rijksstraatweg 85 Hellevoetsluis.

Helaas is deze kat overleden.

In de reacties vind u een foto van de achterhand van het dier

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.