112/Misdaad

Getuigen verkeersmisdragingen A15 Beneluxtunnel gezocht

Advertentie

Rotterdam – De politie zoekt getuigen die afgelopen weekend (29/30 mei) een groep motorrijders hebben gezien die zich op de A15 bij de Beneluxtunnel misdroegen in het verkeer.

Op social media is een filmpje gepost waarop dit goed te zien is. Het ging om hard, slingerend en slippend rijden tussen het andere verkeer door. Hiermee brachten ze andere weggebruikers in gevaar. De politie doet onderzoek naar de groep en zoekt daarom getuigen van het voorval. Was u een van de automobilisten die op dat moment daar op de A15 reed en heeft u de motorrijders gezien of herkent u hen? Meld u dan bij de politie via het algemene nummer 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Bron: Politie.nl

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.