Transformational Breath Journey

Wanneer

21 mei 2023    
13:00 - 16:00

Waar

Yurt Tinte
Pansersdijk 5, Tinte, Zuid-Holland, 3234 LB, Voorne-Putten

Evenement type

Emoties worden opgeslagen in het lichaam. Het daarom is het van groot belang om je emoties te doorvoelen, te erkennen en los te laten.

Een transformatieve ademsessie helpt je hierbij, zodat alles wat er zich aandient doorvoelt en daarna oplost.

Mag jij je emoties toestaan? Mag jij er met alles wat je met je meedraagt helemaal zijn? Mag jij je plek innemen

Je bent welkom ❤️
Vanaf kleins af aan gebeuren er dingen die je soms de adem benemen waardoor je even niet wil voelen, niet in je lichaam aanwezig wil zijn en je daardoor de adem hoger in je lijf brengt. De gevoelens of blokkades worden opgeslagen in je lichaam voor een later moment. Deze worden vaak weer vergeten terwijl je maar door gaat.

De kracht van ademen is hiervoor een prachtige manier om in contact met je lijf te komen en daarmee met de diepste kern van jezelf. We gebruiken de adem om in overgave, in trance en uit het denken te komen. Hierdoor zullen er onafgemaakte (emotionele) bewegingen afgemaakt gaan worden, zodat opgeslagen blokkades oplossen.

Alle uitingen mogen tijdens een Breath Journey toegelaten worden, we laten gebeuren wat er gebeurt en wat er nodig is in een veilige omgeving.

Als je voorbij de beschermingslagen komt, kan er emotionele pijn en kou vrijkomen. Dit vraagt om kundige en liefdevolle begeleiding. Wij bieden deze veilige bedding.

Wil je graag een Breath Journey ervaren en onbewust opgeslagen blokkades / emoties releasen

Je krijgt persoonlijke coaching van één of meerdere ademcoaches. De groep is klein zodat je veel persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt.

Meer info en aanmelden:
https://eyeamme.nl/breath-journey/

Advertentie
Back to top button
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken?