Breath & Nature Retreatdag

Wanneer

6 mei 2023    
11:00 - 16:30

Waar

Lichaamswerk Carpe Diem, Hellevoetsluis
Westdijk 17, Hellevoetsluis, Zuid-Holland, 3222 ER, Voorne-Putten

Evenement type

Tijdens deze retreat dag ga je onder leiding van Marjolein (ademcoach, hypnotherapeut en ceremonieel begeleider) je verbinden met de spirit van de cacao, die je hart opent en jou in liefde begeleid op jouw innerlijke reis. Een goede voorbereiding en verdieping op jouw ademreis.
De verbonden ademhaling geeft je gezondheid een boost en helpt je om onbewust vastgezette onverwerkte blokkades en emoties los te laten. Aansluitend aan de ademreis kun je heerlijk ontspannen tijdens een klankhealing.
Na de cacao-ceremonie, ademreis en klankhealing genieten we van een heerlijke lunch en kunnen we ervaringen delen. Als onze innerlijke mens weer gevuld is gaan we de natuur in voor een mooie (stilte)wandeling en ademen we de geuren van het bos, de duinen en de zee in. In de natuur kan je je verbinden met je eigen natuur. Optioneel kan je de zee in en begeleid ik je bij de koudetraining.
Programma:
♡ Meditatie
♡ Cacao ceremonie
♡ Ademwerk
♡ Klankhealing
♡ Heerlijke lunch
♡ Wandelen in de natuur
♡ Optioneel zwemmen in de zee (koudetraining)
Thuiskomen in je eigen natuur doe je op deze heerlijke dag.

Dit levert het je op:
♡ diepe ontspanning
♡ loslaten
♡ opladen
♡ meer energie
♡ een sterker immuunsysteem
♡ een gezonde geest
♡ meer innerlijke mentale kracht
Advertentie
Back to top button
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken?