Evenementen

Er op uit in Voorne aan Zee; wat is er dit weekend te doen?

Advertentie

Wilt u er dit weekend lekker op uit in Voorne aan Zee? Ook dit weekend valt er weer genoeg te beleven. Van de weekmarkt in Hellevoetsluis– tot reeën spotten in Oostvoorne.

In Brielle kunt u de dag van de Catharijnekerk bezoeken. Er vinden diverse optredens en workshops plaats. De toegang is gratis.

Liever iets minder actief dit weekend, maar juist anderen actief bezig zien? Moedig dan de deelnemers van de halve marathon in Oostvoorne aan. Indien u zelf wilt deelnemen aan de Halve van Oostvoorne, dan is inschrijven op locatie mogelijk. Naast deze activiteiten kunt u natuurlijk ook genieten van een wandeling op eén van de prachtige stranden.

Mist u activiteiten in de agenda? Of organiseert u (binnenkort) zelf een activiteit in Voorne aan Zee? Meld activiteiten makkelijk en gratis aan! U bent hiervoor alleen een gratis account nodig. Klik op een van de onderstaande knoppen.


Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.