GemeenteHellevoetsluis

Enquête verkeerssituatie Vesting Hellevoetsluis

Advertentie

Hellevoetsluis – De gemeente wil de verkeerssituatie in de Vesting van Hellevoetsluis tijdens de drukke zomermaanden verbeteren. Daarom heeft de gemeente het plan opgevat om, bij wijze van proef, de brug over de Haaven in de zomer van 2024 af te sluiten voor autoverkeer.

De brug zou tijdens deze periode wel toegankelijk blijven voor fietsers en voetgangers.

Voordat de gemeente besluit tot deze proef, wil de gemeente eerst eerst weten hoe bewoners, ondernemers en bezoekers de verkeerssituatie in de zomerperiode ervaren. Daarnaast horen ze graag wat u belangrijk vindt bij een proef met het afsluiten van de brug over de Haaven voor autoverkeer. En welke oplossingen ziet u nog meer voor de verkeerssituatie in de zomermaanden?

Vul de enquête in via denkmeemetvoorneaanzee.nl. Dit kan tot en met 8 oktober. Kunt u de enquête niet digitaal invullen? Dan kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14 0181, zodat wij u de enquête op papier kunnen toesturen.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.