BrielleGemeenteHellevoetsluisOmliggende plaatsenOostvoorneOudenhoornOverheidRockanjeTinteVierpoldersZwartewaal

Energietoeslag 2023 uitbetaling later bekend bij Gemeente Voorne aan Zee dan omliggende gemeentes

Advertentie

Op 3 oktober is de energietoeslag voor het jaar 2023 vastgesteld door de tweede kamer. Dit betekend dat gemeentes met het uitkeren van het ( resterende ) bedrag aan huishoudens met een inkomen tot 120% van het sociaal minimum inkomen kunnen overgaan.

Gemeente Rotterdam waar Rozenburg onder valt gaat in oktober al over tot uitbetaling aldus de website van de gemeente. Gemeente Nissewaard waar onder andere Spijkenisse, Geervliet, Heenvliet en Zuidland bij horen geeft aan dat bewoners vanaf 1 november de toeslag op hun rekening zullen gaan ontvangen.

Op de website van gemeente Voorne aan Zee staat vooralsnog geen informatie omtrent uitbetalingen. Het aanvragen van een eenmalige energie bijdrage is momenteel niet mogelijk stelt gemeente Voorne aan Zee en dat kan bij buurgemeente Nissewaard duidelijk vermeld wel.

De energietoeslag is vastgesteld op 1300 euro, waarvan het bedrag volledig zal worden uitbetaald aan huishoudens die daar recht op hebben. Voor de huishoudens die in juli 2023 vanuit een voorschot al 500 euro hebben ontvangen blijft er een bedrag van 800 euro tegoed.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.