112/MisdaadOmliggende plaatsen

Douane onderschept voor ruim 9,5 miljoen euro aan coke in Rotterdamse haven

Advertentie

De Douane heeft donderdagochtend tijdens een reguliere controle 129 kilo cocaïne onderschept in de Rotterdamse haven. De lading vertegenwoordigt een straatwaarde van ruim 9,5 miljoen euro.

De verdovende middelen zaten verstopt in een geprepareerde achterwand van een koelcontainer gevuld met mango’s uit Peru. Het fruit was bestemd voor een bedrijf in de provincie Zuid-Holland. Dit bedrijf heeft niets met de smokkel te maken.

HARC-team

Het HARC-team, een inmiddels 27 jaar oud samenwerkingsverband van Douane, FIOD, Zeehavenpolitie en het Openbaar Ministerie in Rotterdam heeft de zaak verder in onderzoek. De drugs zijn inmiddels vernietigd door het Team Bijzondere Bijstand (TBB) van de Douane.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.