Rockanje

Dorpsraad Rockanje houdt eerste schouw vanwege straatverlichting

Advertentie

Donderdagavond 13 april heeft de eerste schouw plaatsgevonden van Dorpsraad Rockanje vanwege onvoldoende straatverlichting op plekken waar men zich onveilig voelt.

Nadat de enquête naar 1600 Facebook volgers, e-mail adressen en via de website werd verspreid kreeg de Dorpsraad 29 reacties. Deze schouw betrof plekken waar door onvoldoende verlichting men zich onveilig voelt.

Er zaten veel dubbele meldingen bij waardoor er 10 adressen overbleven. Een delegatie van de dorpsraad heeft samen met de melders de situatie bekeken. Er zou iemand van de gemeente meegaan maar dat lukte uiteindelijk niet door een privé issue.

In grote lijnen zijn de meldingen looproutes buiten de openbare weg. Ook een onveilige oversteekplaats op de Alardusdreef werd bezocht.

De Dorpsraad zal een rapport opstellen welke besproken zal worden met de gemeente. Het zou ook kunnen dat op een locatie een nieuwe enquête plaats moet vinden omdat alle bewoners enthousiast moeten zijn over het toevoegen van lichtbronnen.

De redactie van RegioVoorneaanZee.nl heeft ook diverse meldingen van inwoners ontvangen over slechte trottoirs. Deze meldingen zijn doorgestuurd naar de Dorpsraad. U kunt het in dit document teruglezen; https://dorpsraadrockanje.nl/media/Bestuursteksten/Agenda_Dorpsraad_Rockanje_3_april_2023.pdf

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.