Algemeen

Collectieve zorgverzekering voor inwoners met een laag inkomen en gering vermogen

Advertentie

De Gemeentepolis is de collectieve zorgverzekering van de gemeente Voorne aan Zee. De Gemeentepolis is bedoeld voor inwoners met een laag inkomen en gering vermogen. Wanneer u een bijstandsuitkering en/of bijzondere bijstand ontvangt, komt u in aanmerking voor de Gemeentepolis. De gemeentepolis biedt verschillende voordelen. Zo betaalt de gemeente mee aan uw zorgverzekering en krijgt u ruime vergoedingen voor onder andere brillen/lenzen, fysiotherapie en tandartskosten.

U kunt kiezen uit twee aanvullende verzekeringen

Er is dan altijd een pakket dat bij uw situatie past. Deze pakketten zijn CZ Gemeenten Extra en CZ Gemeenten Extra Uitgebreid. Maakt u uw keuze voor 31 december 2022! Daarna is dit voor het jaar 2023 niet meer mogelijk.

Het pakket CZ Gemeenten Extra is wanneer u gemiddelde zorgkosten heeft en u uw eigen risico niet altijd gebruikt, dan kunt u kiezen voor het pakket CZ Gemeenten Extra. Heeft u hoge zorgkosten en verbruikt u altijd uw eigen risico, dan kunt u beter kiezen voor het pakket CZ Gemeenten Extra Uitgebreid.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u terecht op www.gezondverzekerd.nl/gemeente/voorne-aan-zee. Op deze website vindt u alle informatie over de pakketten. Hier leest u onder andere de premie die u betaalt voor het pakket van uw keuze. Plus een overzicht van de vergoedingen. Er is ook een handige keuzehulp beschikbaar. Bekijk welk pakket het beste bij u past en vul in voor welke zorgkosten u verzekerd wilt zijn. U ziet meteen welk pakket het beste bij uw situatie past. Hier kunt u ook de zorgverzekering aanvragen. Overstappen naar de Gemeentepolis kan tot 31 december 2022.

U kunt ook het inloopspreekuur bezoeken. Van 13.00 uur – 16.30 uur staan medewerkers u graag te woord op de volgende locaties:

  • Dinsdagmiddag 6 december 2022 in de foyer van Cultureel Centrum de Man, Burgemeester Letteweg 30, 3233 AG Oostvoorne;
  • Maandagmiddag 19 december 2022 in de bibliotheek Brielle, Reede 2a, 3232 CV Brielle.

U kunt binnenlopen zonder afspraak.

Voor meer informatie over de pakketten en de vergoedingen kunt u ook contact opnemen met de klantenservice van CZ. De klantenservice is te bereiken via telefoonnummer: 088 555 77 77.
Komt u er met de digitale keuzehulp niet uit en wilt u graag persoonlijk advies? Dan verwijzen wij u naar de service/mobiele kantoren van CZ. U kunt ook contact opnemen met de klantmanager van uw huidige gemeente, of met het KCC, telefoonnummer: 14 0181.

Aandachtspunten om over te stappen op de Gemeentepolis

  • Uiterlijk 31 december 2022, daarna is dit niet meer mogelijk en moet u een jaar wachten om te kunnen overstappen.
  • Zorgverzekeraar CZ zegt uw oude zorgverzekering voor u op.
  • U kunt uw overstap regelen via www.gezondverzekerd.nl/gemeente/voorne-aan-zee.
  • Wanneer u een betalingsachterstand of schuld heeft bij uw huidige zorgverzekeraar, dan kunt u niet overstappen naar de Gemeentepolis. Neem contact op met uw huidige zorgverzekeraar om een betalingsregeling te treffen. Wanneer u de volledige betalingsachterstand voor 31-12-2022 heeft betaald, kunt u overstappen naar de Gemeentepolis.
Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.