Brielle

Bezoek aan Stadswerf Brielle tijdelijk zonder afspraak

Advertentie

In de loop van vrijdag 23 december zal Q-Matic , het afsprakensysteem waarmee de gemeente Brielle werkt voor o.a. het brengen van GHA, uit de lucht gaan tot en met zaterdag 31 december 2022.

Dit vanwege het overzetten naar de nieuwe gemeente Voorne aan Zee. In deze periode kunt u zonder afspraak maar wel op vertoon van een geldige milieupas uw afval brengen bij de Stadswerf.

Vanaf zondag 1 januari 2023 zou het systeem weer online moeten zijn en dient u wederom een afspraak te maken. Mocht dit door onvoorziene omstandigheden uiteindelijk niet het geval zijn, dan zult u hierover via de website worden geïnformeerd.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.