112/MisdaadRockanje

Auto schiet van de weg en belandt onderaan talud langs de Oudedijk in Rockanje

De bestuurder werd in de ambulance nagekeken

Advertentie

Rockanje – Maandagmorgen 20 maart tegen 07.20 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Oudedijk – N496 in Rockanje.

Hoe het verkeersongeval precies heeft kunnen gebeuren, is niet duidelijk. Door onbekende oorzaak is de bestuurder van de weg geraakt en onderaan een talud in het water tot stilstand gekomen. Het ambulancepersoneel is ingezet om medische hulp te verlenen aan de betrokkenen. 

De brandweer werd ingezet, maar bleek toch niet nodig te zijn. Het is nog onduidelijk of er personen gewond zijn geraakt. De politie doet onderzoek naar het verkeersongeval. Een bergingsbedrijf is gekomen en heeft het beschadigde voertuig afgesleept.

Facebook reacties (niet beschikbaar op smartphone)

Schrijf je in!

En mis niets van het laatste nieuws uit Voorne Aan Zee- en omgeving! Iedere dag om 12:00 uur het laatste nieuws in je mailbox!

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Uitschrijven kan op ieder moment.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.